A héten érkezik a mozikba a vadon hívó szava!

Blog :: Quebeck-tipp 2020. február 18., kedd 18:22 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Az újabb Jack London adaptáció már a legmodernebb filmes technikával, és Harrison Ford klasszisával tarol. Na meg egy rendkívül emberi, animációs ebbel. Végre egy igazi családi film, kutyás családoknak!

 

A vadon hívó szava nem egy tipikus feldolgozás, ám a történeti hitelességet jól váltja családiasságra, remekül átélhetővé téve a kutya és az ember kapcsolatát. Ebben sokat segítenek Harrison Ford színészi képességei, és Buck karaktere, amely szinte emberként elevenedik meg a filmvásznon. Ez volt a készítők igazi célja, vagyis egy olyan változatot filmre vinni a Jack London vadon szava könyvéből, ami teljesen más aspektusból közelíti meg az eredeti művet.

A filmből a véres jeleneteket és az indián szálat kihagyták, így akár a legkisebbekkel is beülhetünk megnézni Buck sztorjiát, akit fényűző életéből rabolnak el aranyásók, hogy aztán sok küzdelem után újból gazdára, és így boldogságra találjon.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;