Milyen gazdi vagy? TESZTELD!

Blog :: Quebeck-tipp 2020. július 06., hétfő 14:28 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A legtöbb állattartó igyekszik minden földi jóval elhalmozni kedvencét, ám pusztán ettől még nem lesz valaki jó gazda. Játékra hívunk benneteket: lássuk, mennyire vagytok tisztában a kutyatartás szabályaival!

 

Nem csupán az számít, hogyan bánunk kutyánkkal, mivel tápláljuk őt, gondoskodunk-e számára elég testmozgásról, és stb. Nagyon fontos, hogy az állattartás vonatkozó jogi hátterével is tisztában legyünk, és mindig tartsuk magunkat néhány ökölszabályhoz. Sajnos mindannyiunk előtt ismeretes a tény, hogy Magyarországon bizony még van mit csiszolni az állattartási kultúra tekintetében (is...), ezt elősegítendő alkotta meg a Nébih a Szabad a gazda programja keretében a kutyakötelesség elnevezésű kiadványt, amely az alapvető normákra figyelmeztet - ez az általunk vázolt teszt gerince is.

 

 

Ha sikeresen kitöltöd, jogosulttá válsz a virtuális kutyajogsira, és a Quebeck által is elismert jó gazdi leszel! :) A tesztet az átkattintás után, a Divány.hu cikkének legalján találod!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;