Nincs több elkóborolt kutya, hála az Alcatelnek!

Blog :: Quebeck-tipp 2020. január 04., szombat 21:25 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A szilveszteri petárdázás visszatérő nehézségeket okoz az állattartó társadalomnak, de valljuk be, az elkóborlás nem csupán az év egyetlen napján okoz problémákat.

 

Ezt felismerve lépett elő az Alcatel egy már „ősidők” óta meglévő technika kutyás és macskás gazdikra fejlesztett változatával. A Szilveszteri Állatmentő Ügyelet beszámolója szerint 2019 első napján ijedtében több mint ezer kutya ment világgá. A gazdik protokollja ilyenkor a „jól bevált” (…) plakátragasztás, az apróhirdetések és az elkeseredett Facebook posztok, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Ennek mostantól VÉGE: az Alcatel Move Track GPS jeladójának használatával megmosolyogtatóan alacsony költség fejében biztonságban tudhatjuk a kedvencünket. Ehhez csupán a nyakörvre rögzíthető jeladóra, és a hozzá fejlesztett applikációra lesz szükségünk. Előbbi 12.000 forint körüli összegért szerezhető be, és körülbelül 500 ft/hónap mobilinternet adathasználati díj merül fel a folyamatos működése során. 

 

Az app úgy lett megtervezve, hogy saját magunk szabhatunk meg benne határokat, amelyek átlépésekor azonnal riasztást kapunk, így rögtön értesülünk róla, ha a kutyánk vagy macskánk „meglép”. A nagyobb webáruházak kommentszekcióit böngészve kijelenthető, hogy a konstrukció megbízhatóan működik, tízből nyolc átlagfelhasználó elégedett visszajelzést adott. Maga a 33 gramm tömegű jeladó akkumulátorral megy, amely egyetlen feltöltéssel megközelítőleg négy nap készenlétet biztosít. A töltési időszak sem vészes, mindössze két óra alatt új erőre kap a kis készülék.

Ígéretesnek hangzik a hiánypótló kütyü, azt azonban ne feledjétek, hogy használata esetén se tegyétek ki kutyátokat/macskátokat a szilveszteri frontvonal megrázkódtatásainak!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;