Örökbefogadás = Újjászületés? IGEN!

Blog :: Quebeck-tipp 2019. június 10., hétfő 13:21 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, örökbefogadás

Számtalan alkalommal írtunk már arról nektek, hogy ha kutyát terveztek a családba, akkor ne vásároljatok, tudtotokon kívül ne támogassátok a szaporítók „munkáját”, hanem FOGADJATOK ÖRÖKBE. Egy ilyen módon megmentett kisállat hihetetlen szeretettel és hálával tud megajándékozni - és nem utolsósorban, a gondoskodás hatására gyönyörűen kivirul!

 

A bevezetőnkben leírtakra nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. Hiába az állatvédők elkeseredett munkája, hiába a napról napra egyre több civil összefogása, az elhagyott és megkínzott állatok száma sajnos egyre csak nő. 

Kutyatartóként kevés szomorúbb dolgot tudok megnevezni, mint egy négylábú szenvedését. A több ezer éves barátság alatt mi szocializáltuk ezeket az állatokat, így magától értetődő felelősséggel tartozunk értük. Ehelyett elég körülnézni csak a közvetlen környezetünkben, hogy egy-két (…) lesoványodott, rossz állapotban lévő, vagy épp beteg, kóborló ebbel találkozzunk. 

DE amíg vannak ellenpéldák, addig él a remény is: az interneten nézelődve számos szép megmenekülést lehet látni, sokatmondóak az előtte-utána postok. Érdemes megnézni, hogy fest egy kutya az örökbefogadása előtt, és hogyan, amikor szerető családra, otthonra lel. Nem számít az, hogy idős volt, vagy fiatal, a fajta pedig pláne nem nyom semmit sem a latban. Mert ez az igazi „átalakuló show”! 

Legtöbbször elég egy alap állatorvosi kezelés, néhány megfelelő szer használata, hogy ezeket a kutyákat gatyába rázzák. Ehhez jön hozzá a legfontosabb alkotóelem, a szeretet. És hogy milyen lesz a végeredmény? A képek ezer szónál is többet mondanak.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;