Őshonos magyar kutyafajtákat vittek filmre

Blog :: Quebeck-tipp 2020. október 17., szombat 21:02 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Régi fényük ugyan már megkopott, és nem azt a szerepet töltik be, amellyel elismertté váltak, de ettől ők még a nemzeti örökségünk és a kultúránk részét képezik. A bemutatásuk mellett a filmkészítők célja olyan új tenyésztők kitermelése, akik visszaadják az állatok eredeti funkcióját.

 

A rendezők elmondása szerint a cél a filmben szereplő ebek iránti szeretetet, érdeklődést felélessze, és megerősítse, elsősorban a fiatalabb korosztály körében. Felhívták a figyelmet, hogy a sztereotípiákkal ellentétben ezek az állatok tökéletesen integrálhatok a mai modern emberének életébe is. Ismeretterjesztő filmjüktől azt is várják, hogy lökést adhat a szakmában dolgozó tenyésztőknek, akiktől azt várják, hogy jobban nyitnak majd a hazai fajták irányába. A filmet iskolákban fogják először vetíteni, de rövidesen a televíziók számára is elérhetővé teszik, valamint az internetre is feltöltik.

 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;