Quebeck Junior csomag - mert kölyöknek lenni jó!

Blog :: Quebeck-tipp 2018. augusztus 16., csütörtök 17:03 junior, kölyökkor, kölyökkutya, quebeck

Kölyöknek lenni jó, kölyök kutyus gazdájának lenni pedig a világ legmókásabb dolga! Ugyanakkor komoly és felelősségteljes időszak ez, hiszen ekkor alapozzuk meg négylábú barátunk hosszútávú egészségét, a boldogságát. 

 

Ebben szeretnénk most a segítséget nyújtani Nektek, ezért ajánljuk figyelmetekbe a Quebeck JUNIOR-PET csomagját - nekünk bevált!

JUNIOR-PET - Gyógyszermentes ENERGIABOMBA egyéves korig:

A csomag összeállításának köszönhetően javítja a kiskutyák fejlődési folyamatait, fokozza az anyagcseréjüket, elősegíti a tápanyaghasznosítást, az emésztőcsatornából történő könnyebb felszívódást. Serkenti a májfunkciót és megkönnyíti a méregtelenítést, ezáltal megelőzi a gyógyszerhatóanyagok felhalmozódását a szervezetben. Határozottan javítja a kicsik életminőségét, és megalapozza a fejlődésüket. Színtiszta természetes összetevői búzacsírával, vitaminokkal, nyomelemekkel és probiotikummal, aminosavakkal, omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakkal gondoskodnak a felhőtlen kölyökkorról! 

Q-FLEX, egy lehengerlően jó készítmény az egészséges csontokért:

A Q-FLEX egy rendkívül népszerű és hatásos ízületvédő vitamin, a Quebeck egyik zászlóshajója. Felhasználási területe szinte mindenre kiterjed: porcerősítő, porcregeneráló, amely ráadásul a kötőszövetekre is jótékony hatással bír. Magas glukozaminglikán (GAG) tartalma erősebbé és rugalmasabbá varázsolja a strukturális szövetek szerkezetét. 

Fő összetevői az Új-zélandi zöldkagyló-kivonat, a kondoitin-szulfát és a cápaporc, valamint az MSM. Az Új-zélandi zöldkagyló biztosítja a porcok és csontok, az ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat, ez a nagyszerű elegy enyhíti és gyógyítja a mozgásszervi panaszokat, gyorsan helyre rázza az ilyesféle panaszokkal küzdő állatot, kortól és mérettől függetlenül. 

A kondroitin szulfát, vagy más néven „glycosaminoglycan” a csontok és a porcok elengedhetetlen fő nyomeleme. Garantálja a megfelelő növekedést és egészségesen tartja a porcokat, hiszen működésükhöz nélkülözhetetlen vizet és tápanyagokat juttat beléjük. 

Ebből a szempontból kölyökkutyánk is olyan, mint a családi autónk: sokat fut, a minőségi kenőanyaggal pedig meghosszabíthatjuk az életét. Azzal, hogy a megfelelő „kenést” biztosítunk a porcoknak, a már említett kondroitin szulfát kellően rugalmas állapotban tartja őket, így problémamentesen el tudják látni feladatukat, amely nem más, mint a tompítás és az ízületek védelme. 

MIKOR ÉRDEMES HASZNÁLNOD A JUNIOR CSOMAGOT?

A kölyökkutyád teljes fejlődési időszakában, vagyis egészen egyéves korig, a csontok, ízületek egészséges és teljes kifejlődéséért. Javasoljuk még étrend és tápváltás esetén, valamint fejlődésükben lemaradt kiskutyák felzárkóztatására!


Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;