Sportkutyások figyelem: Újabb termékekkel jelentkezünk!

Blog :: Quebeck-tipp 2020. április 21., kedd 19:42 Able, UnbelievABLE IMUNITY

A kutyás sportok mindig közel álltak a szívünkhöz. Cégünk is ezen a vonalon született meg, most pedig a Magyarországon egyre népszerűbb agility és flyball révén visszatérünk a gyökereinkhez. Méghozzá nem is akárhogyan: új termékpalettát alkotunk a sportkutyásoknak!

 

A QUEBECK négy új gyógyszermentes, kizárólag természetes növényi alapokból építkező, sportkutyásoknak fejlesztett termékkel jelentkezik.

Megszerzett gyakorlati tudásunkból, sokéves tapasztalatunkból, és vásárlóink visszajelzéseiből táplálkozva megalkottuk az egyik legprofesszionálisabb, legkomplexebb összetételű, és rendkívül összetett hatásmechanizmusú UnbelievABLE termékpalettát.

Immunerősítő, bőrtápláló, teljesítményfokozó és hidratáló készítményeinkkel legfőképpen a sport, verseny, munka és szolgálati ebek határait kívánjuk kitolni. A mottónk: Javítsd az életminőségüket, fokozd a produktivitásuk, és teremtsd meg a szervezetükben azt a fiziológiai egyensúlyt, ami nélkülözhetetlen a magas teljesítményhez - mindezt könnyedén, az UnbelievABLE termékcsalád segítségével!

Ismerjétek meg kutyátok immunrendszerének legnagyobb barátját, az UnbelievABLE IMUNITY-t! 

• Amelyet több mint 17 immunitást serkentő alapanyagból állítottunk össze

• Összevontuk az olajok rendkívüli hatásait (szőlőmag, búzacsíra, kukoricacsíra, bio tökmag, lazac, meggymag, feketecsalán, barackmag, csukamájolaj, és stb.) a különböző por állagú, és immunitást fokozó anyagok (yeast, béta glükán, kasvirág, máriatövis, szilimarin, csipkebogyó por, ginzeng gyökér por, kurkuma) pozitív hatásaival.

• Egyaránt használható táppal etetett, és B.A.R.F.-os étrendű kutyáknál is.

• Az adagolása könnyű és egyértelmű, az állagának és a csomagolt adagoló kanálnak köszönhetően.

• Használatát ajánljuk kúraszerűen, főként kölyökkutyáknál az oltási időszak alatt (szinte nélkülözhetetlen a rendkívül erős specifikus oltási immunitás kialakulásához), lábadozásban lévő kutyáknál, téli időszak előtt, általános immunizálásként és/vagy bármilyen állatorvosi kezelés kiegészítőjeként.

• Különösen ajánljuk a kúraszerű használatát a sportkutyáknál, versenyek előtt

• Használható macskáknál is

• Fogyasztása után a szervezet védekező rendszere olyan "lökést" kap, melynek segítségével az állat könnyebben győzheti le a betegségeket, illetve hatékonyabban áll ellent a fertőzéseknek.

• Segítségével sikeresen erősíthető meg a krónikus betegségben szenvedő kutyák, a tartósan stressznek kitett ebek, valamint a daganatos megbetegedéssel kezelt négylábúak immunrendszerét is.

• Hatásos bizonyos daganattípusok kezelésében! A termékben található béta-glükánt feldolgozó makrofágok olyan anyagokat választanak ki, amelyek aktiválják és képessé teszik a CR3 receptorral rendelkező fehérvérsejteket az azonos markerekkel megjelölt tumorsejtek elpusztítására.

• A termékben található nagy mennyiségű kasvirág, a természetben lévő egyik leghatékonyabb immunerősítő növény. Nem csak a szervezet ellenálló képességének növelésében, hanem a kóros állapotok megelőzésében is kiemelkedő hatékonysággal bír.

• A kasvirágban található glikoproteineknek gyulladáscsökkentő és szövetregeneráló hatásuk is van. Támogatják a vírusok és a bakteriális fertőzések ellen fellépő fehérvérsejtek működését.

• A termékben található flavonoidoknak erős antioxidáns hatásuk van, amelyek meggátolják a szabadgyök-képződést.

A magas színvonalú igénybevételre létrehozott készítményeink természetesen a hobby célból tartott kutyáknál és macskáknál is alkalmazhatók lesznek, akik ez által „belekóstolhatnak” a bajnokok étrendjébe, életvitelébe. 

A már megszokott minőség és egészségtudatosság mellett az új termékeinket megvásárlók az UnbelievABLE program keretében a magyar állatvédelmet is támogatják: Gulyás László sportkutyás partnerünk projektjéhez csatlakozva minden eladott termékünk árából 500 forintot utalunk el a legrászorultabbaknak.

 

A fentebb bemutatott termék (és összetevőinek részletes listája) hamarosan elérhető lesz a honlapunkon!

 

Fotó: A kutyafotós

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;