TIPPÜNK: Kutya cica szépségversenyt hirdet egy nagyáruház

Blog :: Quebeck-tipp 2020. augusztus 05., szerda 22:51 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A 2020-as év eddigi győztese eddig sajnos kiütéssel a koronavírus járvány. Áprilistól fogva egyre-másra maradnak el a különböző események, beleértve a kutyás rendezvényeket is. 

 

Ez alól a kutyaszépségversenyek sem jelentenek kivételt, ám egy üzletlánc marketingeseinek helyén volt az esze, és egy gigantikus közösségi kutya cica megmutogatósdi keretében nyereményjátékot indítottak. Ezen a „megmérettetésen” létszám és fajtamegkötés nélkül indulhat minden négylábú, eb és macsek egyaránt. 

Legyen a kedvenced sportos, kölyök, vagy szundi, morcos, rosszcsont, vagy netán kalandor, töltsd fel egy képét róla bármelyik kategóriában, és vegyél részt a játékban. A legalább száz szavazatot elért cukiságok résztvesznek egy sorsoláson, ahol értékes nyeremények várják a gazdikat.

Minden további infót ITT a linken megtalálsz!

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;