Valentin nap 2019 - csoki és virág helyett segíts egy nehéz sorsú kutyán!

Blog :: Quebeck-tipp 2019. február 03., vasárnap 17:57 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, Valentin nap

Nemrég indult el egy igencsak támogatandó kezdeményezés, melynek keretében egy kutyások között népszerű Facebook oldal és egy állatmentő szervezet arra buzdít, hogy a szokásos rózsaszín köd helyett idén gyűjtsünk inkább a sintértelepen kallódó kutyáknak. 

 

A Demény, a kötsög közösségi oldal és az Eszkuláp Egyesület elkötelezte magát, hogy az akcióban befolyt összegből sintértelepekről mentenek ki kutyákat (ugye, ugye, nem is olyan rossz dolog az a Valentin nap… ?). Az ügy mellé sokan odaálltak, többek között a nagy állatbarát Bálint gazda is jobbnak látja, ha fröccsöntött műanyagszív - csokoládé desszert kombó helyett a nehézsorsú állatokra költjük forintjainkat.

A kezdeményezés nagyon jó helyen kopogtat, hiszen tudvalévő, a Valentin nap intézménye igencsak megosztja a hazai társadalmat: vannak, akik fontosnak tartják és rendszeresen megünneplik, és olyanok is „akadnak”, akik szerint ez csak egy újabb fodor a fogyasztói társadalom amúgy is undorítóan giccses gunyáján.

A Valentin napi akció szervezői ezt az ellentmondást szeretnék áthidalni, az Eszkuláp Egyesület és Demény, a kötsög nevű közösségi oldal buzdítanak, hogy idén ünnepeljünk máshogy: kérjük a szeretett személytől, hogy a Valentin napba fektetett költségeket inkább fordítsa egy nemes célra. Aki pedig hidegrázást kap a szivecskés ünneptől, most ő is tegyen egy kivételt, adakozzon a nehéz helyzetben lévő állatok érdekében. A gyűjtés jelenleg 30 kutya kimentését fedezi, fontos elmondani, hogy a beérkező pénzt jól láthatóan dokumentálják az akció lebonyolítói.

Egy külön projektoldalon minden egyes utalás nyomon követhető, célhoz rendelten jelenik meg. A kutyákat nem csak kihozzák a sintértelepekről, de orvosi ellátást is kapnak, és gondoskodnak róla, hogy végül gazdához kerüljenek az állatok. Az összefogás keretében megmentett ebekkel találkozni is lehet majd, hiszen amint megkapták a „szabadulásuk” utáni első védőoltásokat, közös sétáltatási alkalmakat hirdetnek velük a szervezők.

Mint említettük, a Bálint napi állatmentő hadjáratnak Demény mellett már emberi reklámarca is van, mégpedig Bálint gazda, aki lelkesen promótálja közösségi oldalán az általunk is közzétett felhívást: „Vannak olyan helyzetek, amikor érdemes lemondani néhány szál virágról. Jusson el ez az üzenet sokakhoz!” – mondta a népszerű Gazdásító gazda. 

A QUEBECKNÉL MINDIG ÖRÖMMEL SZÁMOLUNK BE A HASONLÓ TÖRTÉNÉSEKRŐL!

A kezdeményezés részleteit IDE KATTINTVA éritek el

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;