Vasárnapi filmajánló: Kutyák Szigete

Blog :: Quebeck-tipp 2019. április 07., vasárnap 17:52 Filmajánló , quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Nem tudom, ki hogy van vele, jómagam sosem szerettem az animációs filmeket. Ám mivel ezzel a véleménnyel jó eséllyel kisebbségben vagyok, így most egy remek kutyás filmet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

 

Nincs is jobb lezárása egy hétnek annál, mikor az ember vasárnap este leül egy vicces, ebekről szóló filmet megnézni. A Kutyák Szigete valódi kuriózum, amelyet vagy szeretni fogtok, vagy utálni, de közönnyel senki nem fog beszélni róla. 

A fiktív rajzfilm történet a jövő Japánjában játszódik, ahol egy napon gigantikus kutyainfluenza-járvány tombol. A Megasaki névre hallgató városban nagyon elszaporodnak a négylábúak, így a város polgármestere (aki mellesleg nem igazán kedveli az ebeket) a teljes kutyakolóniát egy szemétlerakó szigetre telepíti. Egy dologgal azonban nem számol: nevelt fia, Atari kutyáját is száműzik, ezzel pedig kivívják a fiú haragját, aki rövid idő elteltével útnak indul, hogy megkeresse szeretett kutyáját.

A fiú egy repülőgéppel közelíti meg a szigetet, a gép azonban lezuhan, és Atarit öt éhes, dühös és elhagyott kutya találja meg a roncsok között… A többi maradjon meglepetés, a részleteket nem árulom el, mindenesetre nagyon érdekes vetületei mutatkoznak meg az ember kutyákhoz történő viszonyulásának. Ha akartok magatoknak egy kellemes, vicces, keserédes vasárnap estét, nézzétek meg a Kutyák Szigetét!

 

Tóth Krisztián Márk


 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;