Árpa Attila, a kutyás Nagykutya

Blog :: Sztárok kutyával 2018. május 22., kedd 08:58

Árpa Attila elfoglalt ember. Majd minden hazánkban forgatott hollywoodi moziban feltűnik, játszott Charlize Theronnal, szerepelt Tom Hanks Infernójában, mostanság pedig Jennifer Lawrence-el láthatjuk a Vörös verébben. Ha van egy kis szabadideje, imád visszavonulni, sokat van a szeretteivel, és persze kutyájával. A magyar filmművészet doyenjével a legutóbbi interjúnk óta eltelt időszakról és termékeinkről beszélgettünk! 

 

Javában zajlik a kutyás szezon. Hogyan veszi ki ebből a részét Árpa Attila? Milyen módon szoktad felkészíteni a kutyád a nyár közeledtével?

A kutyánk a vidéki birtokunkon él egy hatalmas területen, az év legnagyobb részét a szabadban tölti. Imád odakint lenni, még télen is hajlamos belecsattanni egy-egy jeges pocsolyába, szóval a zord idő sem riasztja el semmitől. Természetesen, ha nagy mínuszok vannak, akkor beengedjük a házba, de mi nem igazán éljük ezt a klasszikus tél-nyár berendezkedést. Lehet hó és fagy, lehet szép tavasz vagy forróság, Morzsával folyamatosan megyünk, nagyokat sétálunk és futunk. Ebből talán már ki is találhattátok, hogy nem készülünk különösebben semmire sem, csak élvezzük az együtt töltött időt!

Mi újság a szurkolóknál? (Szurkolók az állatkínzás ellen, a szerk.) Legutóbb mesélted, hogy tiszteletbeli tagja vagy a csoportnak. Hogyan tudod segíteni a munkájukat?

Igyekszem a magamét hozzátenni a jó ügyhöz. Ha valamilyen kitelepülésen vannak a srácok, akkor odamegyek, próbálom emelni a sajtóvisszhangot, véleményt nyilvánítok. Ugyanis nem lehet elégszer ráirányítani a köz figyelmét azokra az emberekre, akik sportból, hobbyból, pénzért vagy élvezetből bántanak állatokat… A szememben ezek a személyek nem emberek, finoman fogalmazva is a csótányok szintje alá sorolom őket. 

Ha már Quebeck termékeket használsz, muszáj megkérdezni: hogy van a kutyusod? A Q-Flex-el és TIGISOLlal láttunk el, tapasztalsz bármilyen változást, javulást az ebbel kapcsolatban?

Hála az égnek, egy jó karban lévő ebről beszélünk, aki alapból energikus és problémamentes. Nem futtattom versenyszerűen, tehát nem tudom, hogy vajon 100 méteren gyorsabb lett-e két másodperccel a Q-Flex-től. Szemre nehéz lemérni, mennyi pluszt hozott a fizikális teljesítényt illetőleg a termék, de az látszik, hogy jó tényleg erőben van tőle. Ami viszont igazán látványos, az a hidegen sajtolt máriatövismag olaj, a Tigisol hatása: a szőre, a bundája gyönyörű fényes, egészséges lett tőle. Egy szó, mint száz, szívesen használnánk a továbbiakban is QUEBECK készítményeket!

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;