Berki Krisztián - Ha állatot fogadsz be, TÁRSAT választottál

Blog :: Sztárok kutyával 2018. október 10., szerda 14:48 #Szenvedélyünkakutya, Berki Krisztián, bulldog, Felelős állattartás

Az elmúlt héten tartották az Állatok Világnapját. Mint azt sokan láthattátok, a Quebeck egy olyan jótékonysági rendezvényre volt hivatalos, ahol sok közismert személy is feltűnt. Az adományozó esemény ötlete a házigazda Berki Krisztián fejéből pattant ki, vele beszélgettünk!

 

Hogyan találtatok egymásra a Quebeckkel?

Ez a dolog tart már egy ideje. (nevet) Mikor Jack kutyánk a mi kis háztartásunkba került, fontos volt, hogy minőségi kiegészítőkkel tegyük gondtalanná az életét. Ő egy francia bulldog, akinek kenjük a talpát, gondozzuk a szőrét, figyelünk arra, hogy egészséges legyen a nózija - igazából így kerültünk kapcsolatba. Egy darabig sokakhoz hasonlóan mi is csak vásárlói voltunk a Quebecknek, de aztán elkezdtünk közösen gondolkodni. Erre remek apropó volt az Állatok Világnapja, melyen Dr. Filip Dániel és cége is kivonult, részt vett a jótékonysági felhívásunkban. Ennek részeként a Quebeck minden zsák adományozott tápot megduplázott, az így összegyűlt tekintélyes mennyiséget pedig eljuttattuk a rászoruló kutyusoknak. Nagy öröm számomra, hogy sikerült egy ilyen együttműködést összehozni!

Közszereplő vagy, így az emberek itt-ott belelátnak az életedbe, ám azt csak kevesen tudják, milyen gazda Berki Krisztián... 

Ha egy szóval kellene leírni: igyekvő. Nem azt jelenti felelős állattartónak lenni, hogy ha vásároltam egy kutyát, akkor megveszem neki a legdrágább tápot, és stb. Ez még nagyon kevés. Tudok-e vele minőségi időt tölteni, gondozni, kellően odafigyelni rá? Hasonló a szituáció, mint egy gyermek esetében, tehát napi szintű törődést igényel. Úgy gondolom, ez nálunk eléggé olajozottan működik. Jack túlnyomó részében párommal van, ennek ellenére nagyon jó eb-gazda szimbiózis alakult ki közöttünk. Jellemzően az esti órákban kutyázom, ekkor megetetem, megsimogatom, játszunk egy nagyot, ilyenkor én is megkapom tőle a boldogsághormont. Teljesen mindegy, hogy az ember ékszerteknőst, papagájt vagy aranyhalat tart, a legfontosabb tisztába lenni a ténnyel: amikor állatot fogadunk magunk mellé, tudnunk kell, hogy hosszú időre társat is választottunk. Ez a legfőbb üzenet!

Hagyományteremtő szándékkal álltatok ki az Állatok Világnapján a Quebeckkel, vagy ez csak egyszeri alkalom volt?

A rendezvényünk előtt én magam is nagyon kíváncsi voltam, hogy a hívó szóra hányan mozdulnak meg, ezért igyekeztünk minél szélesebb körben publikálni az eseményt. Örülök, mert sokan eljöttek és adományoztak is - köztük pl. a friss házas Weisz Fanni is tiszteletét tette párja és Szőlő névre hallgató kiskutyája társaságában. Szeretném, ha terjedne a jó példa, elkötelezett híve vagyok a felelős állattartás iránti küzdelemnek, így a jövőben is szívesen segítem a Quebeck munkáját!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;