Hajnal János – „A Quebeck tápja a megoldás a problémáinkra”

Blog :: Sztárok kutyával 2019. május 18., szombat 19:05 Hajnal János, quebeck, Szenvedélyünk a kutya, Tipli, Zulu táp

Az elmúlt néhány hónapban biztosan észrevettétek, hogy magas minőségű száraz kutyatápok gyártásába és fejlesztésébe is belefogtunk. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a tápjainkról, amely megerősít bennünket abban, hogy jó úton haladunk. Legutóbb Hajnal János színművész Tipli névre hallgató ebéről érkeztek remek hírek. Tipli születésétől fogva ételallergiával küzd, János pedig kipróbálta a tápunkat, és egy interjú keretében mesélt a tapasztalatairól! 

 

Jani, kérlek, írd körül az olvasóinknak a problémát. Mi volt a baj a kutyussal?

A kutyámnak súlyos ételallergiája van, és sokat szenvedett szegény, amire az realizálódott. Az egész történet hasmenéssel, véres hasmenéssel indult, hónapokon át jártunk állatorvoshoz, próbáltuk kideríteni, hogy mi baja lehet. Nem egy éjszaka háromszor is fel kellett kelnem, hogy levigyem sétálni a heveny székelése miatt. Közben számos infúziót kapott, több orvos is ránézett, különféle mintákat vettek tőle, amit aztán laboratóriumba küldtek - de a problémánk csak nem akart szűnni. 

Mikor sikerült végül diagnosztizálni, hogy mi a gond?

Egy alkalommal kipróbáltunk egy hypoallergén tápot, ami rögtön átmeneti javulást hozott, a kutya jobban lett tőle. Közben nagyon sok táp megfordult a kezeim között, kerestem a legjobbat, de igazán sajnos egyik sem vált be, nem hozta meg a várt hatást. Egészen addig, míg nem találkoztam a Quebeck Zulu névre hallgató termékével. 

Mik a tapasztalataid a tápunkkal kapcsolatban? 

Egy hónapja használjuk a Zulu-t, és úgy érzem, megtaláltuk a tökéletes megoldást a Tiplit régóta kínzó kellemetlenségre! Az állat egészségének állapota leginkább a székletből szűrhető le, és itt tapasztaltam az első lényeges különbséget: míg a hypoallergén táptól szorulása volt, addig a Quebeck készítményével a problémák megszűnése mellett a produktum is tökéletes állagú, látszik, hogy normálisan felhasználja a szervezet a bevitt mennyiséget.

Ezek szerint kijelenthető, hogy a Quebeck Zulu tápja igazi mentőöv a kutyusod számára? 

Abszolút meggyőződéssel állítom, hogy az egyetlen működő megoldás nekünk. Nekem fontos a kutyám egészsége, plusz az sem elhanyagolható, hogy mindketten sok-sok álmatlan éjszakát tudunk megspórolni a Zulu használatával. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a terméketekre!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Hajnal János
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;