Hajnal János és Tipli tapasztalatai

Blog :: Sztárok kutyával 2018. február 20., kedd 13:00

Biztosan emlékeztek még Hajnal Jánosra és óriás snauzerére, Tiplire. A népszerű színművésszel pár hónapja beszélgettünk, aki elmesélte milyen az élet friss gazdiként, valamint beavatott minket a kölyökkorú kutyusa problémáiba is. Egy kis csomaggal próbáltunk kedveskedni Janinak, cikkünkből pedig kiderül, hogy ez mennyire sikerült!

 

János négylábú barátja ételallergiával küzd, ráadásul nemisége is „érik”, hiszen az első tüzelés korszakát éli. A Quebeck Junior tápja ennek ellenére gyorsan elfogyott, keverve használta fel ezt az emberünk. 

„Hipoallergén tápot kapott idáig a kutyus, mindig ugyanazt a fajtát. Nyilván nem normális dolog, ha egy állat csak egyetlen táplálékot fogyaszt, és gondolom hosszútávon nem is lehet túl egészséges. Ezért konzultáltam Dr. Filip Dániellel, akinek a javaslatára kipróbáltunk készítményeket, valamint hamarosan elvégzünk majd egy allergia tesztet is. Mindenesetre Tipli jó étvággyal fogyasztotta a Juniort, így elképzelhetőnek tartom, hogy átállunk rá.”

 

Hajnal Jánosnak Q-Flex és Pet Junior kiegészítőket is biztosítottunk, melyek a remek színész elmondása alapján látványosan teljesítettek. Fiatal ebről lévén szó, az ismert problémán kívül szerencsére jó egészségnek örvend, ám a snauzer egy munkakutya, melynél a kívánt erőállapot megőrzéséhez fontos a napi rendszeres és alapos lemozgatás, valamint a mentális fárasztás is. János szerint az étrendkiegészítők hatására még dinamikusabb lett szőrmókja:

„Nemrég hasznos tippeket kaptam arra vonatkozólag, hogyan is kellene dolgoztatni a snauzerem. Ezért mostanában gyakrabban játszunk, és ilyenkor labdákat is beveszünk a buliba. Egyszerre többet dobok neki, amit vissza kell hoznia, de mással is szoktuk nehezíteni a feladatot. Például csak vezényszóra eredhet a bogyók nyomába, ez pedig kellően megdolgoztatja őt fejben is. Mióta étrendkiegészítőket használunk, úgy veszem észre, hogy fizikálisan, de fejben is erősebb lett a kutya. Jóértelemben véve lefáraszthatatlan.”

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy milyen összbenyomást keltettünk Jánosban, vajon szívesen ajánlaná-e bennünket kutyás barátainak, ismerőseinek?

„A termékek működnek, ezt bátran mondhatom. A megjelenés és a csomagolás is nagyon tetszik! Ám ami nekem a legszimpatikusabb, az a hozzáállás. Látszik, hogy az elsőrendű cél nem a profit hajszolása, hanem a segítség, a törekvés a felelős állattartás szemléletének megvalósítására. Ezzel pedig igazán tudok azonosulni.”

Örülünk az elismerő szavaknak, Janinak és Tiplinek pedig még nagyos sok egészségben, boldogságban töltött játékos percet kívánunk!

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;