„Kutya nélkül lehet élni, csak minek” - Weisz Fannival interjúztunk

Blog :: Sztárok kutyával 2018. október 05., péntek 15:23 Felelős állattartás, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A Quebeck az Állatok Világnapján rendezett jótékonysági eseményén jó néhány hazai híresség is tiszteletét tette, és adományozott is. Pontosan így tett Weisz Fanni és párja, akiket bűbájos kiskutyájuk, Szőlő is elkísért. Mi pedig kapva-kaptunk az alkalmon, hogy egy villáminterjú erejéig elraboljuk Fannit!

 

Szépséges a kutyusod, akárcsak a gazdija. Miért lett pont Szőlő a neve? 

A férjemmel együtt találtuk ki! (nevet) Mikor tavaly megérkezett hozzánk a kiskutya, sokat gondolkodtunk a választáson, nem akartuk őt átlagosan elnevezni. Először a Maci felé hajlottunk, végül mégis Szőlő lett, mert sokat próbálgattuk és erre mindig jobban figyelt. A Szőlő az pont olyan édes, mint Ő! 

Honnan ered nálad a kutyás lét, az állatok szeretete?

Kiskorom óta nagy állatbarát vagyok, például kevesen tudják, de sokáig állatorvos szerettem volna lenni. Volt pár kutyánk, a legutóbbi ebünk - Sziszi a csivava - nagyon hozzám nőtt, de ő már sajnos három éve a mennybéli pázsiton szaladgál. Szokták mondani, hogy kutya nélkül lehet élni, csak minek, ezzel én is pontosan így voltam. Ezt érezhette meg rajtam a szerelmem, aki karácsonyi meglepetésként Szőlővel tette teljessé a családi harmóniánk. Hatalmas boldogság ez a csöpp pomerániai törpespicc, és nem csupán gyönyörű, de nagyon okos is!

Magyarországon elég képlékeny kérdés a felelős állattartás. Weisz Fanni, mint közszereplő mit gondol, hogyan lehetne javítani a jelenlegi helyzeten?

Először is legfontosabbnak tartom leszögezni, hogy aki örökbefogad és/vagy vásárol egy állatot, az onnantól ugyanolyan felelősséggel tartozik azért a kis lényért, mintha csak gyermeket vállalt volna. Egy kutya esetében minden áldott nap időben fel kell kelni, négy-öt alkalommal sétálni vinni, és törekedni arra, hogy minél több időt töltsön vele az ember. Aki tényleg szereti az állatokat, az a lábak számától függetlenül az érdekeiket a sajátja elé helyezi, nincs hétvége, nincs ünnep, nincs kivétel. Áldozatot vállalunk, de ez így a természetes! 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk


 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;