Oldal Szintia - Egy felelősségteljes kutyabarát 

Blog :: Sztárok kutyával 2019. december 02., hétfő 18:06 Oldal Szintia, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Oldal Szintia szépségkirálynő neve sokak számára csenghet ismerősen. A csodaszép hölgy idén újból bekerült a Miss World Hungary verseny döntősei közé, valamint szerepelt a nagy sikerű Love Island televíziós showban is. Szintia legendás állatbarát, és egy kötetlen interjúban mesélt a Quebecknek a kutyákhoz fűződő kapcsolatáról.

 

Nagy kutyás hírében állsz. Családi örökség ez, vagy inkább saját vonzalom?

Úgy gondolom, mindkettő! Kutyusok között nőttem fel, már a születésem előtt is volt négylábú a háznál. Egészen kiskoromtól fogva már saját kutyáért nyúztam a szüleimet, és amikor a lakásunkból kertes házba költöztünk, meg is valósult ez az álom! (nevet) 

Mi az a plusz szerinted, amit csakis az állattartás adhat meg az embernek?

A felelősségteljes szemlélet. A hűség és a bizalom, a feltétel nélküli szeretet. Ezek olyan példaértékű tulajdonságok, amelyek miatt nagyon felnézek a kutyákra. Sajnos ezek a mai világban komoly „hiánycikknek” számítanak…

Mit lehet tudni kutyusaidról? 

A legelső kutyusom egy mini bichon havanese volt, ő a Lizi névre hallgatott. Ő tíz és fél év után nemrégiben sajnos itt hagyott minket. Minden szívfájdalmam ellenére másfél hónap múlva végül mégis muszáj voltam ismét kutyát vállalni. A választásom újból egy mini bischonra esett, aki ugyanúgy kislány, és szintén Lizi. Másnak talán furcsa lehet, hogy sorminta alapján tartok kutyát, de ez egy bevett, aranyos és vicces szokás a családomban. Gyöngyösön van egy Suzie nevű ebünk, ő már a harmadik ugyanolyan szőrmók, akinek még a neve is egyezik. Rajtuk kívül pedig van egy Zara nevű bulldogom, aki a volt páromnál lakik, de elég gyakran látom őt.

Milyen gazdinak tartod magad? Megingathatatlan vagy, esetleg megengedő és könnyen lekenyerezhető?

A tipikus gyengekezű gazdik közé tartozom… (nevet) Nálam mindig az van, amit a kutya akar. Teszem azt, ha pl. sétálunk, és az utunk jobbra vezetne, de balra egy macska van, akkor én engedékeny vagyok - arra megy az eb, amerre jólesik neki. Ha macska, hát legyen macska… Egyszerűen annyira szeretem őket, hogy alkalmazkodom!

Zárásként: hogyan összeegyeztethető egy országos ismertségnek örvendő ember folyton rohanó, elfoglalt élete a felelős állattartással? 

Abszolút kivitelezhető, a megfelelő időbeosztás a titka. Ebben most én kicsit különc vagyok, mivel nemrégiben költöztem fel Budapestre, és még nagyon sok a járulékos teendőm, ami miatt a kutyusaim most vidéken vannak. Ám amint elérem, hogy egy napból már legalább tíz órát rájuk tudok majd szánni, nyomban hozom is őket ide. 


Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;