Új SZUPERPRÉMIUM Quebeck száraz kutyaeledelek – A TE kutyádnak is!

Blog :: 2019. március 31., vasárnap 17:32 Q-DOG'S JACK , Q-DOG'S MANCS , Q-DOG'S PUPPY , Q-DOG'S ZULU , quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Nemrégiben minden négylábú kedvenc és a gazdáik igényeit is maximálisan kiszolgáló SZUPERPRÉMIUM száraz kutyaeledel portfólióval jelentkeztünk! Ismerjétek meg a Q-DOG'S PUPPY / Q-DOG'S JACK / Q-DOG'S ZULU / Q-DOG'S MANCS egyedülálló minőségi tápjainkat!

 

A Q-DOG'S PUPPY egy szuperprémium eledel a legkisebb "korosztálynak"

A legjobbnak a legjobb jár: Q-DOG'S PUPPY - Prémium gondoskodás kölyökkutyádnak!

Összetevőinek arányait úgy alkottuk meg, hogy egyszerre erősítse és óvja kiskutyád immunrendszerét! Cukorrépaszelet rostjai elősegítik kölyköd emésztését és egészséges bélműködését, az Omega 3-6 telítetlen zsírsavak szőr és bőrtápláló hatásúak, míg a cinknek és biotin-ak köszönhetően ízületvédelmet is biztosítanak.

A hozzáadott glucosamine, MSM és kondroitin-szulfát felveszi a harcot a fertőzésekkel, YUCCA tartalma pedig gyulladáscsökkentő.

 

Q-DOG'S JACK - A kistestű királyok eledele

Kis termet, nagy Forma? A Q-DOG'S JACK egészséges emésztést és bélműködést biztosít Hercegednek/Hercegnődnek! Egy szőr és bőrtápláló hatású eledel, amely az arányos Omega 3-6 telítetlen zsírsavaknak, a cinknek és a biotinnak köszönhetően erősíti az immunrendszert, növeli kutyád általános ellenálló képességet. Egyedi íze hamar elcsavarja a fejeket, könnyen emészthető fehérjét tartalmaz, ezért a legjobb választás a kényes, válogatós kutyák részére is. Összetevőinek hála, rendszeres használatával egészséges szájhigiénia tartható fent!

 

Q-DOG'S ZULU - Szuperprémiumot a felnőtteknek is!

A nagyoknak is a legjobbat akarjuk! Íme, egy tápláló, de könnyű eleség, amely fehérje és rizs forrása miatt egyszerű és egészséges emésztést biztosít. Érzékeny emésztésű kutyáknak is ajánlott, összetevői elősegítik a normális bél-mobilitást, emellett szőr és bőrtápláló hatással is bírnak. Arányos Omega 3-6 telítetlen zsírsav adagolásának, hozzáadott cinknek és biotin tartalmának köszönhetően felnőtt kedvenced ízületvédelméről is gondoskodik.

A glucosamine, MSM és a kondroitin-szulfát tartalma erősíti az immunrendszert, így növeli az általános ellenálló képességet is!

 

Q-DOG'S MANCS - A legsportosabb igényekhez

Egészség és vitalitás? Ha munka és/vagy sportkutyával, szolgálati kutyával rendelkezel, a Q-DOG'S MANCS eledelt Neked találták ki! Kiegyensúlyozott recept, maximális hatékonyság, megnövekedett energia! Összetevői (fokhagyma, oregáno, kakukkfű, majoránna, petrezselyem, zsálya) felturbózzák az immunrendszert, és jelentősen növelik az általános ellenálló képességet!

Még több fehérje és olaj a teljesítmény és az állóképesség növeléséért, mindezt a legfinomabb szuperprémium formában: minden kutya imádja az ízét, és szívesen fogyasztja a Q-DOG'S MANCSot. 

Váljék a Te kedvenced egészségére is! 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;