Szállítási & Fizetési Információk

Fizetési Lehetőségek MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN:

1. Utánvét

Amennyiben rendelésed értékét a csomag kézhezvételekor a futárszolgálat munkatársának kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvét" fizetési módot.
Az utánvét kezeléséért a futárszolgálat külön díjat számol fel, mi ezt az összeget átvállaljuk, plusz költséget NEM számítunk fel.

2. Online bankkártyás fizetés

Oldalunkon lehetőséged van bankkártyával rendezni vásárlásod összegét. 

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányíttunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. 
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. 

Elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express

A termékeknél feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Szállítási Információk MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Házhozszállítás futárszolgálattal 

Szállítási határidő:

Csomagodat átlagosan a megrendelés feladását követő 48 órán belül házhoz szállítjuk (amennyiben megrendelésed munkanapokon 12:00-ig leadod)! Abban az esetben, ha megrendelésed tartalmaz nem saját gyártású terméket is(Pl.:kutyatáp, konzerv, jutalomfalat)  a kiszállítási idő akár 3-5 munkanap is lehet. Kérjük megrendelésed ennek figyelembevételével add le!

Az áru házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A házhozszállítás díja egységesen 1490 Ft.

20.000 Forintos vásárlás felett a házhozszállítás INGYENES!

A futár a felvételt követő munkanapon kézbesíti a csomagokat 08:00 és 17:00 óra között. 

A feladásról írásban értesítünk és elküldjük Neked a küldeményazonosítót és a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségét. A feladást követően a csomaggal kapcsolatban információkat kizárólag a futárszolgálat tud nyújtani a küldeményazonosító alapján, így kérjük, ha a szállítással kapcsolatban kérésed, kérdésed vagy észrevételed lenne, fordulj a futárszolgálathoz!
A Webáruházunk által e-mailben küldött szállítási információk csak tájékoztató jellegűek, pontos információt a futárszolgálat tud nyújtani. Sikertelen kézbesítés esetén futárunk a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kézbesítését.

Mi a teendő sérülten érkezett csomag esetén?

Igyekszünk a csomagokat megfelelően becsomagolni. Amennyiben a csomagod ennek ellenére esetleg mégis sérült állapotban érkezne, kérjük minden esetben vetess fel jegyzőkönyvet a futárral átvételkor amivel igazolni tudod a sérülés tényét.
Az erre vonatkozó részletekért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.

A rendelést követően meggondoltad magad? 

Jogodban áll az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól.
Ebben az esetben a szállítást követő 14 munkanapon belül a sérülésmentes, eredeti csomagolásban lévő terméket saját költségeden kell visszaszállítanod, melyet előre egyeztetett időpontban az eredeti számlával együtt telephelyünkön tudunk Tőled átvenni.
Amennyiben probléma nem merült fel, úgy a visszaszolgáltatott termékek ellenértékét visszatérítjük (kivéve a szállítás és az utánvét díja, mely ez esetben Téged terhel.) Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos további részletekért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.

 

 

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;