TERMÉKEK

Csomagajánlataink

BABÉZIÓZIS CSOMAG

BABÉZIÓZISON ÁTESETT KUTYÁK FELÉPÜLÉSÉNEK TÁMOGATÁSÁRA


MIT TARTALMAZ A BABÉZIÓZIS CSOMAG? 

  • Q-FORCE
  • HEMO-Q
  • QUILL
     

A Q-FORCE egy összetett és rendkívül intenzív hatású regeneráló táplálékkiegészítő kutyáknak. Gyulladáscsökkentő, fokozott antioxidáns hatású, növeli az erőnlétet, serkenti a máj méregtelenítő tulajdonságait és javítja az érfalak működését. Tartalmaz omega-3 illetve omega-6 esszenciális zsírsavakat, aminosavakat, vitaminokat és speciális növényi, gyógynövényi kivonatokat.
Bővebben ITT >>>

A HEMO-Q egy vérképző és vaspótló készítmény, amely azonnali hatással növeli a vér vastartalmát és a hemoglobin szintet. Serkenti a vérképző szervek működését, növeli az oxigénszállítási kapacitást a vérben és serkenti az aerob anyagcsere folyamatokat. Nélkülözhetetlen kiegészítő a babesiosis kezelésében.
Bővebben ITT >>>

A QUILL egy 100% természetes összetevőkből álló, geránium olaj alapú, repellens hatású kullancsriasztó készítmény. Vegyszermentes, alkoholmentes, biztonságosan használható a kutyán és nem jelent veszélyt a környezetre. A rovarölő szereket tartalmazó kullancsirtók természetes alternatívája.
Bővebben ITT >>>

 

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • babesiosis esetén pár nap alatt a vörösvérsejtek jelentős része károsodik, súlyos esetben 2-3 nap alatt a vörösvérsejtek akár fele is „eltűnhet” a keringésből
  • sokszor az immunrendszer a fertőződés hatására túlműködik, és nem csak a fertőzött vörösvérsejteket, hanem az egészségeseket is megtámadja, így fokozva a betegség szövődményeit
  • a betegség "ellenszere" az imidokarb hatóanyagú Imizol injekció, melynek beadása állatorvos feladata
  • a Babesiosis csomagban található termékek a vérképzést, gyógyulást ill. később a megelőzést segítő, gyorsító kiegészítők
Gyártó: Quebeck
Cikkszám: 5999566930904
Súly: 370 g
Kiszerelés: 3 db ( Ft / db)
Eladási ár: Euro
11.470 Ft 9.990 Ft
9.031 Ft 7.866 Ft + 27% Áfa
- +

kosárba

BABÉZIÓZIS CSOMAG
BABÉZIÓZIS CSOMAG
TERMÉKLEÍRÁS

A csomag tartalma

Q-FORCE 250 g
HEMO-Q 100 g
QUILL 20 ml

Adagolás

Az ajánlott adagolás minden terméken külön van feltüntetve. Kúraszerű alkalmazás javasolt.

/Lejárat: a gyártási időtől számított egy év. A gyártási és lejárati dátumok a termék alján kerülnek feltüntetésre./

letöltések
megosztás
Top Csomagajánlataink termékek
SENIOR CSOMAG
15.470 Ft 12.990 Ft
MUNKAKUTYA CSOMAG
23.960 Ft 19.990 Ft
JUNIOR CSOMAG
11.980 Ft 9.990 Ft
DETOX CSOMAG
7.990 Ft 6.590 Ft
Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;