TERMÉKEK

VET

Quill

100% természetes kullancsriasztó

MIRE JÓ A QUILL? 

  • repellens hatású kullancsriasztó készítmény
  • szúnyogok, legyek és bolhák ellen is védelmet nyújt
  • 100% természetes illóolajok felhasználásával
  • vegyszermentes, alkoholmentes
  • biztonságosan használható kutyán
  • nem jelent veszélyt a környezetre

 
MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • kullancsszezon kezdetével napi használatra
  • séták, kirándulások előtt
  • úszás, fürdetés után

 

ÖSSZETÉTEL: Geránium (Pelargónium graveolens) olaj, citromfű (Melissa officinalis) olaj, levendula (Levandula angustifolia) olaj, borsmenta (Mentha piperita) olaj

 

Geránium olaj: A Geránium (rózsamuskátli) illóolaj természetes repellens hatású, a kullancsok kifejezetten kellemetlennek találják a könnyű citromos, lágyan rózsás, virágos és gyógynövényes illatát. Egy kísérletben, melyben a vérszívók csak egy geránium olajjal átitatott szűrőpapíron keresztül tudták megközelíteni áldozatuk 90%-ban hatékonynak bizonyult, a paraziták inkább menekülőre fogták. A geránium olajban található egyik vegyület 90 és 73,3%-ban taszította a kullancsokat - ez az eredmény megfelelt a kísérletben referenciaként használt szintetikus kullancsirtó hatékonyságának.
 

Levendula olaj: Kiváló bőrfertőtlenítő hatással is rendelkezik egyben. Nem csak a kullancsokat, hanem a szúnyogokat is távol tartja.

 

Ha érdekel miért érdemes inkább természetes kullancsriasztót használni vegyszerek helyett, olvasd el erről írt cikkünket: Közeledik a kullancsszezon! - Óvd meg Kutyád természetesen!

 

Gyártó: Quebeck
Cikkszám: 5999566930416
Súly: 20 ml
Kiszerelés: ( Ft / )
Eladási ár: Euro
3.490 Ft
2.748 Ft + 27% Áfa
- +

kosárba

Quill
Quill
TERMÉKLEÍRÁS

Adagolás

A kullancsszezon kezdetével, minden séta előtt, csepegtessen a kutya bőrére egy csíkba 6-8 cseppet a lapockák közé és a farok tövébe. Egy üveg a cseppek számától függően 60-80 alkalomra elég.

Tárolás szobahőmérsékleten, hőtől és nedvességtől védve.

/Lejárat: a gyártási időtől számított egy év. A gyártási és lejárati dátumok a termék alján kerülnek feltüntetésre./

letöltések
megosztás
Top VET termékek
BULDO-Q
3.900 Ft
Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;